Låsesmed og låseservice i Aabyhøj, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Østjylland

Magnetlåse i Aarhus, Skanderborg og hele Østjylland

Vi sælger og monterer magnetlåse

Hos Din Låsesmed, Aabyhøj Låseservice giver vi dig rådgivning i forhold til valg af magnetlåse. Magnetlåse er et produkt, hvor både sikkerhed og kvalitet er i top. Vi tilbyder salg og montering af magnetlåse, så du trygt kan forlade ejendommen.

Magnetlåse fra Ruko

Vi forhandler Ruko magnetlåse, som er specielt egnet til dagaflåsning i institutioner, boligforeninger og virksomheder. Det er lettilgængeligt for de ansatte eller beboerne, og magnetlåsene har en kort reaktionstid. En magnetlås kan bl.a. anvendes i forbindelse med:

  • Adgangskontrolanlæg
  • Tænd/sluk ure
  • Tidsstyrede og fjernbetjente døre
  • Brandalarmeringsanlæg

Mange magnetlåsmodeller opfylder samme mekaniske krav som de godkendte låsekasse og er sværere for indbrudstyven at bryde op. Her er der fokus på både funktionalitet og magnetlåsen er nem at anvende.

Sammen finder vi den bedste løsning

Vi hjælper dig som kunde med at finde mest optimale løsning. Løsningen tages udgangspunkt i dine behov og ønsker, og vi har mulighed for at tilpasse det præcist til din ejendom eller bygning. Vi udfører opgaver i det meste af Østjylland, heriblandt byer som Aarhus, Odder, Lystrup, Malling, Silkeborg og Skanderborg.

Du kan ringe til os på telefon 86 20 66 00 og høre mere omkring vores muligheder.

Find vores kontaktinformationer her

Kort - Her er vi

Døgnavgt - Kontakt os



Din Låsesmed - Aabyhøj Låseservice
Din Låsesmed - Odder Låseservice
Din Låsesmed - E.T. Låseservice
Din Låsesmed - Læsø Låseservice

Webdesign: Søgemedier A/S