Låsesmed og låseservice i Aabyhøj, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Østjylland

Låsesystem i Aarhus, Skanderborg og hele Østjylland

Låsesystemer

Der findes flere forskellige låsesystemer, der passer til ethvert formål uanset om du skal have aflåst dit garderobeskab eller virksomhed. Du kan kort læse omkring de forskellige låsesystemer, som vi tilbyder her:

Hovednøglesystem

 

 

Hovednøglesystem til dine værdigenstande

Dette låsesystem er specielt egnet til aflåsning af inventar, garageanlæg eller garderobeskabe. Systemet er opbygget sådan, at der er et antal låse, hvor der til hver lås tilhører en nøgle. Derudover er der én nøgle, som kan åbne alle låsene. Man kan godt koble flere af låsene sammen, så man blot med en nøgle kan låse af. 

Centrallåsesystem

 

Centrallåsesystem til beboelsesejendomme

Er specielt godt til beboelsesejendomme. Systemet består af en række forskellige låse, hvor én eller flere kan bruges som fælleslås. Det kan for eksempel være til kælderdøren eller gadedøren, hvor flere i ejendommen skal have adgang.

General Hovednoeglesystem

 

Generalhovednøglesystem til virksomheder

Systemet anvendes ofte af virksomheder eller filialer. Nøglesystemet har monteret en ”GH-nøgle”, der kan åbne et bestemt antal gruppe eller distriktshovednøgler og enkeltnøgler.

Kombineret Låsesystem

Kombineret låsesystem

Dette låsesystem forstås ved at man grupperer nøglerne. Det er specielt virksomheder og institutioner, der anvender denne løsning. Formålet med dette system er at hver person har en nøgle, der giver adgang til de lokaler, som personen skal have adgang til.

Hvis det ønskes kan låsesystemet, nøgler og cylindre markeres med tal eller bogstaver.

Ønsker du at vide mere om de enkelte låsesystemer, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Kort - Her er vi

Døgnavgt - Kontakt osDin Låsesmed - Aabyhøj Låseservice
Din Låsesmed - Odder Låseservice
Din Låsesmed - E.T. Låseservice
Din Låsesmed - Læsø Låseservice

Webdesign: Søgemedier A/S