Låsesmed og låseservice i Aabyhøj, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Østjylland

Bilnøgler og nøgler i Aarhus, Skanderborg og hele Østjylland

Skal du have kopieret en nøgle eller bilnøgle?

Skal du have kopieret nye nøgler eller bilnøgler, så kan vi også hjælpe dig med dette.

Vi kopierer dine nøgler, så du kan udstyre hvert familiemedlem med en husnøgle eller anskaffe en ekstra bilnøgle, da det kan være en dyr investering at miste bilnøglen, hvis man ikke har en ekstra. I vores forretning i Aabyhøj tæt på Aarhus, kan vi kopiere din nøgle på få minutter og samtidig til en fornuftig pris.

Vi samarbejder med de bedste

Vi samarbejder med Ruko, der er Danmarks førende totalleverandør til låse- og sikringsmarkedet og derfor er med til at sætte standarden for en højere sikkerhed i de danske hjem og virksomheder. Vi er stolte over samarbejdet og er glade for, at vi kan være med til at forbedre sikkerheden i Danmark.

Vi laver også specielle nøgler til låse på bl.a. pyntekister, gamle møbler og pengeskabe. Der er ikke den opgave, som vi ikke kan klare – og vi gør derfor også alt for at løse din opgave.
 

Kig forbi vores forretning i Aabyhøj

Foruden nøgleservice tilbyder vi andre produkter i vores forretning. Dette er bl.a. opslagstavler, gravering af skilte, hængelåse, dørspioner, sikkerhedskæder samt penge- og værdiskabe.

Kom gerne forbi vores forretning på Silkeborgvej 329 i Aabyhøj og se hele vores udvalg. Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.00. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, men ikke har mulighed for at besøge forretningen, kan du altid ringe til os på telefon 86 22 90 57 eller sende os en mail.

Som en del af vores services tilbyder vi også oplukning dag som nat. Vores låsesmed er til rådighed 24 timer i døgnet og rykker altid hurtigt ud til akutte situationer. Igennem Baglåsen, som er vores døgnvagt, hjælper vi dagligt kunder, der står i en dum situation uden nøgle eller med en lås der er gået i baglås.

Med stor erfaring i Østjylland, blandet andet i byerne Aabyhøj, Aarhus, Odder, Silkeborg, Lystrup, Malling og Skanderborg, står vi også klar til at hjælpe dig.

Find vores kontaktinformationer her

Kort - Her er vi

Døgnavgt - Kontakt osDin Låsesmed - Aabyhøj Låseservice
Din Låsesmed - Odder Låseservice
Din Låsesmed - E.T. Låseservice
Din Låsesmed - Læsø Låseservice

Webdesign: Søgemedier A/S