Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 25 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Låsemed i Sorø på Sjælland

Din Låsesmed har mere end 25 års erfaring inden for låsebranchen, og vi har derfor allerede en stor erfaring med de fleste typer af låseopgaver, hvad end det drejer sig om adgangskontrol, dørlåse eller nøgler. Derfor står vi også klar til at hjælpe dig, skulle du have brug for en låsesmed på Sjælland.

Vi går meget op i at skabe en god oplevelse for vores kunder, og uanset typen af opgave leverer vi altid et resultat, vi selv kan være stolte af. Det er vigtigt, at låsearbejde gøres korrekt, og derfor sørger vi for at give en omhyggelig service af høj kvalitet. Vi arbejder naturligvis med solide og sikkerhedsgodkendte produkter fra mange af de førende producenter inden for låsesystemer og nøgler.

Hos Din Låsesmed tilbyder vi alle former for låseservice, der blandt andet gælder:

 

Låseservice på Sjælland

Vi har gennem de seneste mange år arbejdet hårdt i vores fire butikker i Øst- og Nordjylland, og nu er det endelig blevet tid til at åbne vores sjællandsafdeling. Derfor står vi nu klar til at tage imod mange nye kunder, der har brug for vores hjælp til låseservice på Sjælland. Vores butik på Sjælland er beliggende i Sorø, hvorfra vi er i stand til at dække store dele af Sjællands låseproblemer.

Kontakt os i dag

Har du brug for en låsesmed på Sjælland, og har du lyst. til at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Hos Din Låsesmed er det altid muligt for vores kunder at kontakte os. Ring på telefon 27 57 68 27 og få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud på din låseopgave.

Afdeling Sjælland

Sjælland

 

Telefon: 27 57 68 27

E-mail: steffen@din-laasesmed.dk

Juliesmindevej 15

4180 Sorø

 

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse