Døgnvagt 86 20 66 00
OBS! - Din Låsesmed samler alle afdelinger (E.T. Låseservice & Odder Låseservice) under samme webside.

Dørpumper / Dørlukkere

En praktisk dørlukker

Hos Din Låsesmed finder du automatiske dørlukkere, som er særdeles praktiske at have på dørene i din virksomhed, da den sikrer høj funktionalitet. Det er derfor slut med ordene ”luk døren efter dig”, når du har været på besøg i nabokontoret, eller når din kollega glemmer at lukke døren efter sig.

Dørlukkeren, det siger sig selv, vil nemlig automatisk lukke døren efter dig og på samme tid justere lukkehastigheden, åbningsbremsen og sluttrykket. Det er derfor slut med at sidde og fryse og modtage høje varmeregninger, fordi nogen har glemt at lukke hoveddøren.

Dørlukker til dit behov

Med en dørlukker fra Din Låsesmed er du sikret en god funktionalitet. Vi går meget op i, at sortimentets kvalitet og funktionalitet er tårnhøj, og at designet er enkelt og stilrent, så det passer til rummets design. Den kan monteres på hængselsiden og modsat, samt på enten karm eller dør.

Lukkehastigheden kan justeres, så den passer til dine behov og ønsker, og den kan indstilles til at dæmpe lukningen de sidste 10 cm, så man på den måde undgår, at en finger kommer i klemme. Vi kommer gerne ud og monterer din nye dørlukker.   

 

Anmeldelser - Dørpumper/dørlukkere

Vil du vide mere?

Er du i tvivl om, hvad dit behov er, eller vil du blot høre mere om vores dørpumper-sortiment, er du velkommen til at besøge en af vores butikker i Aarhus, Løgstør, Odder eller Silkeborg, hvor vi står klar til at rådgive dig og hjælpe dig med din nye dørlukker. Vi er der hele vejen igennem: Fra valg af dørlukker til montering og justering. Du er også velkommen til at ringe til os på 86 20 66 00 eller sende en mail til os på info@din-laasesmed.dk

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse