Døgnvagt 86 20 66 00
Hos Din Låsesmed har vi mere end 25 års erfaring og vi står klar til, at hjælpe vores kunder døgnet rundt. Vi er ISO 9001 - 2015 certificerede.

Din Låsesmed forhandler SALTO Systems

Hos Din Låsesmed forhandler vi et bredt udvalg af SALTO Systems. Brandet har eksisteret siden 2001 og tilbyder i dag nogle af de bedste typer af professionel adgangskontrol på markedet. Med SALTO Systems er det nemt at effektivisere og optimere sikkerheden betydeligt på en måde, der er både simpel og billig. SALTO Systems vision har siden start været at skabe et simpelt og brugervenligt adgangskontrolsystem, der tillader deres kunder at administrere og overvåge alle deres adgangsbehov til de bedste priser.

SALTO adgangskontrol - brugervenlighed og sikkerhed i fokus

Med adgangskontrol fra SALTO slipper du for dyre, indviklede systemer og får i stedet et pålideligt system, der kan tilsluttes netværk helt uden ledninger. På den måde har SALTO kunder mulighed for at overvåge og kontrollere adgangsbehov i realtid, hvilket skaber de bedste rammer for en sikkerhed i top. Den høje sikkerhed og brugervenlige administrering gør SALTO Systems til et yderst attraktivt valg særligt for sektorer, hvor sikkerheden er alfa og omega. Systemet anvendes derfor både nationalt og internationalt i alt fra lufthavne til hoteller, skoler, sundhedspleje og meget mere.

Kombiner SALTO med eksisterende systemer

Løsninger fra SALTO har mange fordele og en af dem er, at systemerne nemt kan kombineres med allerede eksisterende systemer. Monteringen sker hurtigt og ukompliceret og kan foretages uden kabellægning, så du hurtigt kan få glæde af adgangskontrollen. SALTO Systemer monteres på døre med 40-50 mm. tykkelse, og er du i tvivl om, hvilket SALTO system, du skal vælge, står vi altid til rådighed med professionel og kompetent vejledning.
Alle trådløse systemer er integreret med SALTO Platform. Skulle behovet for sikkerhed stige, kan SALTO derfor nemt tilpasses jeres nye behov og opgraderes. På den måde får I en langtidsholdbar og fleksibel løsning, uanset hvilket SALTO System I vælger.

Skal vi montere SALTO Systems hos dig?

Adgangskontrol fra SALTO er en sikker, fleksibel og prisvenlig løsning for både private hjem, skoler, virksomheder og offentlige institutioner. Alle vores medarbejdere hos Din Låsesmed er erfarne og kompetente inden for SALTOs systemer og står klar til at rådgive dig om den bedste løsning.
Vil du vide mere om de mange fordele ved SALTO Systems eller vores andre produkter, er du velkommen til at kontakte Din Låsesmed. Vi har fire afdelinger i Århus, Løgstør, Odder og Silkeborg, så vi dækker hele Jylland og kører også gerne til Fyn ved større opgaver.

5 / 5 baseret på 1 bedømmelse